Dan Ilie Morega, în CA al Complexului Turceni

Preşedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, şi alţi doi membri ai organizaţiei gorjene a liberalilor au devenit membri în Consiliul de Administraţie al Complexului Energetic Turceni.

Urmărește
3 afișări
Imaginea articolului Dan Ilie Morega, în CA al Complexului Turceni

Dan Ilie Morega , în CA al Complexului Turceni

Preşedintele PNL Gorj a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că decizia de numire a sa şi a colegilor săi a fost luată în Adunarea Generală a Acţionarilor, în care a devenit membru de curând vicepreşedintele filialei, Victor Banţa.

Ceilalţi doi liberali numiţi în Consiliul de Administraţie al CE Turceni sunt vicepreşedintele PNL Gorj Valerică Barbulea şi Genu Căruntu, cel din urmă fiind şeful de cabinet al deputatului PD Marcel Romanescu. Deputatul a purtat discuţii pentru o eventuală înscriere a sa la PNL, Dan Ilie Morega declarând că, deocamdată, doar şeful său de cabinet a plecat din Partidul Democrat şi a devenit liberal.

Morega a fost numit la începutul verii şi în Adunarea Generală a Acţionarilor de la Societatea Naţională a Lignitului Oltenia. Acesta afirmă că în nici un caz nu va mai accepta vreo astfel de numire la Complexul Energetic Rovinari, complex care în prima parte a lunii august va cunoaşte modificări în structura Adunării Generale a Acţionarilor şi a Consiliului de Administraţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici