De câţi bani ai nevoie ca să administrezi banii altora

Marii administratori de bani sunt considerate vedetele rock ale lumii financiare. Cu cel puţin 150.000 euro, un investitor plictisit să facă bani din bursă doar pentru el poate aspira la un loc în top chart-ul asset managementul mondial.

Urmărește
61 afișări
Imaginea articolului De câţi bani ai nevoie ca să administrezi banii altora

De cati bani ai nevoie ca sa administrezi banii altora (Imagine: Doru Nica/Mediafax Foto)

Fondul mutual este cea mai populară cale de acces către administrarea banilor celorlalte persoane-insuficient de sofisticate şi fără prea mult timp la dispoziţie, dar care sunt în schimb dispuse să plătească pentru randamente mai mari decat dobânzile bancare.

Nu oricine îşi poate infiinţa un fond mutual: persoana în cauză trebuie să fie un familiar al mediului bursier, să dispună de cel puţin 150.000 euro, să aibă multă răbdare şi cunoştinţe cu disponibilităţi băneşti.

Citeşte mai multe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici