De ce a deschis Metro "cel mai mare şi mai modern magazin din lume" tocmai la Deva

Decizia companiei germane Metro, cel mai mare comerciant din România, cu afaceri de 1,6 miliarde de euro anul trecut, de a deschide un astfel de magazin într-un oraş cu sub 100.000 de locuitori pare cel puţin surprinzătoare.

Urmărește
173 afișări
Imaginea articolului De ce a deschis Metro "cel mai mare şi mai modern magazin din lume" tocmai la Deva

De ce a deschis Metro "cel mai mare şi mai modern magazin din lume" tocmai la Deva

Magazinul de la Deva a fost construit în grabă, în doar trei luni şi jumătate, fiind cea mai rapidă lucrare de construcţie şi amenajare a unui astfel de magazin, arată François Oliver, directorul general al reţelei, într-un articol din BUSINESS Magazin.

"Acest magazin este cel mai mare şi cel mai modern din lume, dovadă a faptului că Metro devine o companie foarte matură în România", susţine el. Magazinul are o suprafaţă totală de 12.900 de metri pătraţi, din care suprafaţa de vânzare ocupă peste 8.700 de metri pătraţi. Pentru comparaţie, magazinul din Arad (al 23-lea deschis) are o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi, iar cel din Bucureşti Băneasa puţin peste 8.000.
 
 Citiţi mai multe despre strategia Metro pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici