Decizia luată de Toyota, după ce medaliaţii olimpici au primit maşinile rivalilor de la Hyundai

Constructorul nipon va anunţa, la începutul săptămânii viitoare, mărcile cu care îi va recompensa pe tricolorii care au avut succes la Paris.

Urmărește
29622 afișări
Imaginea articolului Decizia luată de Toyota, după ce medaliaţii olimpici au primit maşinile rivalilor de la Hyundai

Decizia luată de Toyota, după ce

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român şi Toyota România vor anunţa oficial autoturismele cu care vor fi recompensaţi sportivii medaliaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024.

Anunţul va fi făcut în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc luni, 9 septembrie, de la ora 18.00, în Sala Amfiteatru din incinta Casei Olimpice din Bucureşti (B-dul Mărăşti 20 A).

Vă informăm că a fost schimbată ora de începere a conferinţei de presă în cadrul căreia Comitetul Olimpic şi Sportiv Român împreună cu Toyota România vor anunţa oficial autoturismele Toyota cu care vor fi recompensaţi sportivii medaliaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024.

La eveniment vor participa Mihai Covaliu, preşedintele COSR, George Boroi, secretarul general al COSR, şi Edith Târcolea, General Manager Toyota România.

COSR s-a delimitat public de acţiunile fundaţiei lui Ion Ţiriac, care i-a premiat pe medaliaţii olimpici cu maşini Hyundai, marcă sud-coreeană, lăsând Toyota, firmă japoneză care este parter oficial al forului olimpic din 2017, cu ochii-n soare.

Sportivii, cazul înotătorului David Popovici, au evitat apoi să conducă pe drumurile publice automobilul primit de la omul de afaceri, pentru a nu risca sancţiuni din partea Toyota.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici