Dezvoltatorul imobiliar One United Properties începe lucrările pentru hotelul Mondrian din Bucureşti

  • One United Properties (simbol bursier ONE) a anunţat începerea lucrărilor de amenajare pentru hotelul Mondrian din Bucureşti.
  • Acesta este un pas important în dezvoltarea primului hotel lifestyle din România sub brandul internaţional Mondrian.
Urmărește
413 afișări
Imaginea articolului Dezvoltatorul imobiliar One United Properties începe lucrările pentru hotelul Mondrian din Bucureşti

Imagine cu caracter ilustrativ. Sursa foto: Facebook, One United Properties

Primul hotel din portofoliul companiei a primit autorizaţia de construire; data estimată pentru finalizarea Mondrian Bucureşti este 2026, scriu reprezentanţii ONE.

„Mondrian Bucureşti va include 103 camere şi suite, cu design inspirat din basmul lui Petre Ispirescu, «Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte», pentru a crea o atmosferă unică ce îmbină armonios estetica modernă cu patrimoniul cultural local. Acest design inovator, semnat de Lemon Interior Design, îşi propune să ofere o experienţă distinctivă şi captivantă pentru toţi oaspeţi”, se arată în comunicat.

La începutul acestui an, One United Properties şi Ennismore, compania de ospitalitate şi lifestyle cu cea mai rapidă creştere din lume, au semnat un parteneriat pentru deschiderea primului hotel Mondrian din România.

Acţiunile ONE se tranzacţionează în scădere cu 8,5% în ultimele 12 luni, pe o lichiditate de 620 de milioane de lei şi o valoare de piaţă de 3,3 miliarde de lei. Compania este deţinută în proporţii egale, de 24,9%, de Vinci Ver Holding şi DA Liviu Holding Invest, vehiculele de investiţii ale fondatorilor Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu.

În T1/2024, One United a avut o cifră de afaceri consolidată de 419 milioane de lei, în scădere cu 5% faţă de aceeaşi perioadă de anul trecut, şi un profit net de 157,3 milioane, plus 4%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici