- Home
- Economic
- BUCURESTI, (13.01.2017, 09:27)
- Mona Scarisoreanu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Dragoş Doroş a demisionat de la conducerea ANAF şi se reîntoarce în mediul privat / Cine sunt posibilii înlocuitori
Dragoş Doros a demisionat de la conducerea ANAF şi se va întoarce în mediul privat. Acesta a precizat, pentru MEDIAFAX, că a fost decizia lui şi că "este normal că atunci când se schimbă conducerea să vină oameni noi".
Urmărește
6658 afișări
Doros a demisionat de la conducerea ANAF si se reintoarce in mediul privat
"Nu plec din cauza scandalului legat de gaura din buget. Pur şi simplu se schimbă echipa. A fost decizia mea. Mă întorc în mediul privat de unde am venit. Este normal că atunci când se schimbă conducerea să vină oameni noi", a declarat, pentru MEDIAFAX, Dragoş Doros, fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Administrare Fiscală.
Acesta a spus că, pentru o luna de zile, îşi va lua concediu. "Am să plec undeva în ţară fiindcă eu nu am suficient de mulţi bani", a afirmat Doros.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Valdimir Putin s-ar confrunta cu o revoltă a armatei. Comandanții militari ruși refuză să-și trimită subordonații la atacuri
-
Putin se confruntă cu o revoltă a armatei. „Comandanţii refuză să trimită trupe” pentru un asalt pe râul Nipru, spun partizanii ucraineni
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
Fostul preşedinte al ANAF a spus că eliminarea formularului 088 va fi sarcina noului preşedinte al agenţiei, decizia fiind susţinută de partid.
Reamintim faptul că, joi, în şedinţa de Guvern, premierul, dar şi ministrul Finanţelor s-au arătat nemulţumiţi de faptul că platforma electronică de plata a taxelor şi impozitelor a fost nefuncţională şi că ANAF nu colectează suficienţi bani la buget. "Vom analiză activitatea conducerii ANAF", a declarat, Viorel Ştefan, ministrul Finanţelor.
Florin Tunaru, actualul vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi Ionuţ Mişa, şeful Direcţiei Mari Contribuabili din cadrul agenţiei sunt doi dintre posibilii înlocuitori ai lui Dragoş Doroş la conducerea ANAF.
Florin Tunaru este considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea. Acesta s-a născut în 1964, în judeţul Teleorman şi în 1997 a absolvit Academia de Ştiinţe Economice, Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori.
În 2004 a obţinut diploma de master în Managementul Afacerilor Publice Europene.
Între anii 1990-1993 a fost inspector fiscal la D.G.F.P.C.F.S. Teleorman, iar în 2009 a ajuns director coordonator adjunct la D.G.F.P. Teleorman.
Din 2010 până în 2011 a lucrat la Consiliul Judeţean Teleorman, ocupând funcţia de Consilier Cabinet Preşedinte şi apoi director executiv.
Din mai 2012 este vicepreşedinte ANAF.
Conform declaraţiei de avere, acesta deţine mai multe terenuri în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, active financiare în valoare totală de aproximativ 120.000 de lei, dar şi credite de 170.000 de lei.
Din declaraţia de avere din 2016 rezultă că acesta a avut un venit net anual de 47.976 de lei, de la ANAF, iar soţia de 24.717 lei, acesta fiind angajată la Căminul de persoane vârstnice Furculeşti.
Pe lista posibililor înlocuitori ai lui Dragoş Doroş la şefia ANAF se mai află Ionuţ Mişa, şeful Direcţiei Mari Contribuabili din cadrul agenţiei.
Ionuţ Mişa s-a născut a ocupat funcţia de director al Administraţiei Finanţelor Publice din Eforie. Şi-a început activitatea în cadrul Direcţiei Generale de Finanţe Publice Constanţa, fiind numit şef al Serviciului de Îndrumare, Colectare Venituri.
Citeşte şi: Grupul Fiat Chrysler, acuzat în SUA că a utilizat un soft de manipulare a emisiilor poluante / Fiat Chrysler respinge acuzaţiile, afirmând că respectă normele de poluare
Citește pe alephnews.ro: Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe