Drake a pierdut o sumă mare de bani la pariuri pe US Open

Rapperul Drake a pariat suma de 210.000 de dolari pe victoria jucătorului american de tenis Taylor Fritz în finala de aseară, de la US Open.

Urmărește
447 afișări
Imaginea articolului Drake a pierdut o sumă mare de bani la pariuri pe US Open

Drake a pierdut o sumă mare de bani la pariuri pe US Open

Taylor Taylor a cedat în faţa italianului Jannik Sinner, iar starul din muzică a pierdut toţi banii.

Astfel, victoria liderului mondial la US Open lasă un gust amar nu doar americanilor, ci şi unui canadian.

Cu puţin timp înainte de finală, Drake, mare amator de pariuri sportive, a dezvăluit, prin intermediul profilului său de Instagram, că a plasat un pariu de 210.000 de dolari pe Fritz, la o cotă de 3,85.

A ignorat faptul că Sinner era mare favorit.

Nu este prima oară când Drake pariază pe „cai morţi”. AICI, o listă cu evenimentele în care a dat-o-n bară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici