- Home
- Economic
- (22.09.2022, 15:05)
- Daniel Contescu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Dylan Field a devenit miliardar la 30 de ani, după cea mai mare achiziţie făcută vreodată de gigantul Adobe
Startup-ul său, Figma, a fost vândut gigantului software pentru aproape 20 de miliarde de euro: era un rival prea „periculos” pentru compania care se mişcă rapid pentru Photoshop, parte din Adobe, datorită serviciilor centrate pe utilizator şi a schimbărilor în timp real.
Urmărește
1948 afișări
Dylan Field a devenit miliardar, după cea mai mare achiziţie făcută vreodată de Adobe
Dylan Field, 30 de ani, este un director american de tehnologie şi co-fondator al Figma, o companie de software de editare a graficelor vectoriale bazată pe web. Field a fondat Figma în 2012 împreună cu Evan Wallace, pe care îl cunoscuse în timp ce cei doi erau studenţi la informatică la Universitatea Brown.
Dylan Field şi cu partenerul său de afaceri au câştigat 20 de miliarde de dolari (19,9 miliarde de euro) în numerar şi acţiuni într-o clipă prin startup-ul Figma. O idee care în doar cinci ani s-a dovedit prea periculoasă chiar şi pentru un gigant din sectorul software precum Adobe.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Moș Crăciun, eroul sărbătorii, are o fișă medicală impresionantă: obezitate, diabet și jet lag extrem
-
Oleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury în revanşa din Arabia Saudită
-
Noul guvern. Iohannis a convocat partidele parlamentare la consultări / PSD, PNL, UDMR şi Grupul Minorităţilor Naţionale vor veni împreună la discuţii
-
Lovitură pentru TikTok. O ţară europeană interzice aplicaţia chineză / Şi în România au fost voci care au cerut suspendarea TikTok în urma alegerilor prezidenţiale
Achiziţia era inevitabilă, întrucât mica companie din San Francisco devenea un adevărat concurent şi pentru Photoshop (deţinut de Adobe) şi datorită unei serii investiţii care au ajutat-o să se dezvolte, precum cea din 2021 pentru 200 de milioane de dolari, cu sprijin oferit de Durable Capital şi de Morgan Stanley în joc. Potrivit estimărilor, Field şi colegul său deţineau fiecare câte 10% din acţiuni în companie.
Cine este Dylan Field
Fiu de terapeut şi de profesor, în calitate de co-fondator al Figma, Dylan Field se poate lăuda deja că a avut o carieră uluitoare, care a început de la o vârstă fragedă. Şi-a concentrat imediat startup-ul, a cărui idee s-a născut în 2012, pe tema graficii digitale pentru site-uri de internet şi software.
Studentul american (familia are origini evreieşti) de la Universitatea Brown a primit prin intermediul Thiel Fellowship suma de 100.000 de dolari finanţare, pentru a-şi putea abandona temporar studiile şi a se concentra full-time pe afacerea sa. S-a mutat în San Francisco şi peste patru ani, în 2016, a scos pe piaţă primul software deţinut de Figma.
Aflat pe lista celor mai influenţi 30 de tineri antreprenori sub 30 de ani în viziunea Forbes, el a asigurat o creştere rapidă a Figma. Field a avut întotdeauna o pasiune pentru tehnologie, inginerie şi antreprenoriat, atât de mult încât în 2011 a propus şi organizat un hackathon în institutul său la care au participat 150 de studenţi şi colegii lor. În perioada universitară a colaborat apoi cu LinkedIn şi cu startup-ul de ştiri Flipboard, lucrând şi ca „product manager”.
Citește pe alephnews.ro: Care sunt cele 16 povești care influențează fizica și astronomia în 2024
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Moment istoric pentru NASA: Sonda Parker va ajunge la o distanță record de 6,2 milioane kilometri, chiar în Ajunul Crăciunului
Decizie fără precedent: Săptămâna de lucru scade la numai 4 zile, pentru a da posibilitatea oamenilor să se întâlnească, să fie relaxaţi şi să crească natalitatea
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Care sunt cele mai SĂNĂTOASE alimente de pe masa de Crăciun. Specialist în nutriție: „PIFTIA și șoriciul nu au multe calorii”
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe