Ferrari 250 GT vândut cu suma de 17 milioane de dolari

Expus la Salonul Auto de la Geneva, modelul s-a vândut în cadrul licitaţiei organizate de RM Sotheby's.

Urmărește
737 afișări
Imaginea articolului Ferrari 250 GT vândut cu suma de 17 milioane de dolari

Primul Ferrari 250 GT s-a vândut la o licitaţie organizată de RM Sotheby's în Monterey, California.

Ferrari 250 GT SWB California Spider a ajuns la suma considerabilă de peste 17 milioane de dolari (aproape 15 milioane şi jumătate de euro).

Exemplarul are mai multe particularităţi, pornind de la faptul că este primul dintre cele cu ampatament scurt, produs în 56 de exemplare, cu 6 mai multe decât prima generaţie (ampatament lung).

Cu numărul de şasiu #1795 GT, este chiar maşina afişată la Salonul Auto de la Geneva din 1960, la momentul prezentării modelului.

Motorul cu 12 cilindri şi 280 CP poate atinge viteza de 250 km/h. Acest Ferrari a avut doar cinci proprietari şi a fost scos la vânzare pentru prima dată în ultimii 16 ani, atrăgând atenţia colecţionarilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici