Firmele de leasing recuperează tot mai mult, dar ţin la preţ

Companiile de leasing au tot mai multe bunuri recuperate - numărul lor a crescut semnificativ în ultima jumătate de an - dar nu reuşesc să le vândă, în condiţiile în care majoritatea finanţatorilor nici nu se gândesc să facă reduceri masive de preţuri pentru a scăpa de stocuri pe o piaţă fără cerere.

Urmărește
21 afișări
Imaginea articolului Firmele de leasing recuperează tot mai mult, dar ţin la preţ

Firmele de leasing recuperează tot mai mult, dar ţin la preţ (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

De exemplu, dacă în noiembrie anul trecut VB Leasing avea afişate pe site aproape 1.200 de bunuri recuperate, acum numărul lor a trecut de 1.600. La BCR Leasing recuperatele au urcat de la 429 în noiembrie anul trecut la 770 în prezent. Un alt exemplu este Marfin Leasing, care are acum o listă de două ori mai lungă de bunuri recuperate decât acum şapte luni, mai exact 370.

Citeşte mai multe despre firmele de leasing pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici