Fiul lui Ţânţăreanu a finalizat investiţia de 1,2 mil. euro în primul său restaurant
Dragoş Ţânţăreanu, fiul omului de afaceri Cristian Ţânţăreanu, care deţine cartierul rezidenţial Paradisul Verde în Corbeanca, a finalizat investiţia de 1,2 mil. euro în restaurantul The Brick, situat în acelaşi complex.
Fiul lui Ţânţăreanu a finalizat investiţia de 1,2 mil. euro în primul său restaurant (Imagine din arhiva Mediafax Foto/Lucian Alecu)
"Restaurantul, care se întinde pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi, a fost deschis în septembrie 2009, iar acum am inaugurat şi terasa şi barul exterior care vor ocupa 750 de metri pătraţi. Capacitatea restauratului este de 120 de locuri, o componentă importantă în vânzări urmând să o aibă şi evenimentele corporate", a declarat Dragoş Ţânţăreanu, proprietarul The Brick.
Citeşte mai multe despre restaurantul lui Dragoş Ţânţăreanu pe www.zf.ro.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Cei trei suspecți arestați de poliția olandeză în cazul furtului Tezaurului Dacic vor fi reținuți pentru încă 2 săptămâni
-
Vlad Pascu a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru accidentul din 2 mai. În accident au murit doi tineri. Decizia nu este definitivă
-
Scandal între vecini în Capitală: Bătrân agresiv, imobilizat de poliţişti. Surse: Cel agresat ar fi David Popovici
-
WhatsApp spune că jurnaliştii şi membrii societăţii civile au fost ţinta unui spyware israelian
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
PROSPORT.RO
CANCAN.RO
GANDUL.RO