Fiul lui Ţânţăreanu a finalizat investiţia de 1,2 mil. euro în primul său restaurant

Dragoş Ţânţăreanu, fiul omului de afaceri Cristian Ţânţăreanu, care deţine cartierul rezidenţial Paradisul Verde în Corbeanca, a finalizat investiţia de 1,2 mil. euro în restaurantul The Brick, situat în acelaşi complex.

Urmărește
84 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Ţânţăreanu a finalizat investiţia de 1,2 mil. euro în primul său restaurant

Fiul lui Ţânţăreanu a finalizat investiţia de 1,2 mil. euro în primul său restaurant (Imagine din arhiva Mediafax Foto/Lucian Alecu)

"Restaurantul, care se întinde pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi, a fost deschis în septembrie 2009, iar acum am inaugurat şi terasa şi barul exterior care vor ocupa 750 de metri pătraţi. Capacitatea restauratului este de 120 de locuri, o componentă importantă în vânzări urmând să o aibă şi evenimentele corporate", a declarat Dragoş Ţânţăreanu, proprietarul The Brick.

Citeşte mai multe despre restaurantul lui Dragoş Ţânţăreanu pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici