Fondul Proprietatea trebuie să primească încă 160 mil. euro din privatizarea BCR

Fondul Proprietatea trebuie să primească încă 160 milioane euro din privatizarea BCR, pe lângă suma de 88 milioane euro obţinută deja, conducerea societăţii urmând să discute în acest sens cu reprezentanţii Ministerul Economiei şi Finanţelor, a declarat directorul general al Fondului, Dana Lulache.

Urmărește
14 afișări
Imaginea articolului Fondul Proprietatea trebuie să primească încă 160 mil. euro din privatizarea BCR

Fondul Proprietatea trebuie să primească încă 160 mil. euro din privatizarea BCR

Suma de 88 de milioane de euro reprezintă 4% din fondurile obţinute de stat din privatizarea Băncii Comerciale Române (BCR), de 2,2 miliarde de euro, dar Fondul Proprietatea are dreptul la echivalentul a 4%, întregul capital al instituţiei de credit, a afirmat Lulache într-o conferinţă de presă.

Ea a precizat că speră ca cererea să fie acceptată pe cale amiabilă de către Ministerul Economiei şi Finanţelor, în caz contrar urmând să se ajungă în instanţă.

Fondul Proprietatea a solicitat deja Ministerului Economiei o întâlnire pentru discuţii pe această temă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici