Ford îşi avertizează clienţii să nu mai folosească adaptoarele gratuite Tesla Supercharger

Ford a emis un buletin de service prin care îşi sfătuieşte clienţii să nu mai utilizeze adaptoarele NACS oferite gratuit pentru accesul la staţiile de încărcare Supercharger ale Tesla, scrie Engadget.

Urmărește
4436 afișări
Imaginea articolului Ford îşi avertizează clienţii să nu mai folosească adaptoarele gratuite Tesla Supercharger

Ford îşi avertizează clienţii să nu mai folosească adaptoarele gratuite Tesla Supercharger

Potrivit InsideEVs, producătorul auto a identificat o problemă care poate reduce performanţele de încărcare în timp şi poate duce la deteriorarea porturilor de încărcare ale maşinilor.

Compania va trimite clienţilor un nou adaptor în săptămânile următoare şi cere returnarea actualelor adaptoare fără niciun cost suplimentar.

„Este imperativ să primim toate adaptoarele afectate pentru a reduce riscul de deteriorare a vehiculului”, a precizat Ford.

După ce a semnat un acord cu Tesla în mai 2023, Ford le-a permis proprietarilor de maşini electrice din Canada şi SUA să folosească reţeaua Supercharger la începutul acestui an.

Termenul iniţial pentru livrarea adaptoarelor gratuite a fost iunie 2024, dar a fost prelungit până la 30 septembrie din cauza întârzierilor de la furnizori, şi ar putea fi amânat din nou din cauza acestei probleme.

Adaptoarele NACS permit conversia porturilor CCS standard utilizate de maşinile electrice Ford pentru a fi compatibile cu cablurile proprii ale Tesla.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici