Fraţii Doroftei vând afacerile cu jocuri de noroc sub brandul Las Vegas şi investesc ȋn energie regenerabilă

ADVERTORIAL

Urmărește
3126 afișări
Imaginea articolului Fraţii Doroftei vând afacerile cu jocuri de noroc sub brandul Las Vegas şi investesc ȋn energie regenerabilă

Mihai Doroftei

Fraţii Mihai şi Sorin Doroftei, cunoscuţi pentru afacerile din industria jocurilor de noroc, sub brandul Las Vegas, au decis să îşi schimbe radical direcţia de business. Într-o mişcare strategică majoră, cei doi au vândut o parte din aceste afaceri, pentru a se concentra pe investiţiile ȋn energie regenerabilă. Mai mult, fraţii Doroftei iau ȋn calcul vânzarea integrală a firmelor din grupul Las Vegas. Decizia vine ca răspuns la schimbările legislative şi la lipsa de predictibilitate din industria jocurilor de noroc. Deşi hotărârea de a părăsi un domeniu în care au avut succes poate părea neaşteptată, ei sunt încrezători în această nouă direcţie şi sunt hotărâţi să îşi aplice experienţa şi resursele pentru a avea un impact semnificativ în sectorul energiei regenerabile.

„Ne dorim să contribuim la un viitor mai verde şi mai sustenabil. Credem cu tărie în potenţialul energiei regenerabile şi suntem încrezători că experienţa vastă de business ne va ajuta să facem o diferenţă semnificativă în acest domeniu,” a declarat Mihai Doroftei.

Decizia de a se orienta către energia regenerabilă a fost influenţată de mai mulţi factori critici:

  1. Adaptarea la schimbările legislative – mediul de afaceri a devenit instabil din cauza modificărilor frecvente în legislaţia jocurilor de noroc
  2. Scăderea rentabilităţii – şi profitabilitatea industriei a scăzut constant, ȋn ultima perioadă
  3. Oportunităţi în energie verde – contextul global este unul favorabil pentru sursele de energie regenerabilă şi oferă perspective de creştere substanţială şi dezvoltare.

Pe lângă vânzarea parţială a activelor grupului Las Vegas, fraţii Doroftei iau în considerare şi vânzarea completă a acestor afaceri. Există deja discuţii avansate cu potenţiali cumpărători, ceea ce reflectă un interes solid pentru aceste active.

În prezent, ei deţin proiecte de energie regenerabilă în judeţele Neamţ, Botoşani şi Braşov, cu o capacitate totală de peste 128 MW şi o valoare investită ce depăşeşte 130 de milioane de euro. Aceste iniţiative reflectă o strategie pe termen lung de susţinere a sustenabilităţii energetice şi de valorificare a potenţialului de creştere din sectorul energiei verzi.

În plus, planurile lor includ extinderea investiţiilor în domeniu şi în alte regiuni.

„Aceste investiţii nu doar că vor stimula economia locală, dar vor crea şi noi locuri de muncă, contribuind la dezvoltarea comunităţilor din regiunile în care operăm”, a completat Mihai Doroftei.

Prin aceste iniţiative, cei doi fraţi urmăresc să devină lideri în sectorul energiei verzi, dar şi să contribuie la o economie mai sustenabilă şi mai verde. Proiectele majore în regiunile menţionate demonstrează angajamentul lor ferm faţă de acest nou domeniu.

Schimbarea strategică de la jocurile de noroc la energia regenerabilă reflectă capacitatea celor doi oameni de afaceri de a se adapta la noile condiţii de piaţă, dar şi o viziune pe termen lung. Investiţiile semnificative şi determinarea de a reuşi îi ajută să-şi consolideze poziţia în industria energiei verzi, obiectivul fraţilor Doroftei fiind să devină lideri într-un domeniu în plină dezvoltare, care promite beneficii atât economice, cât şi ecologice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici