- Home
- Economic
- TIMIŞOARA, (31.01.2017, 12:11)
- Adriana Mit
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
GALERIE FOTO Restaurant de tip Fresh Market gândit precum o fabrică şi fără ospătari, s-a deschis la Timişoara
AtFabrika, primul restaurant de tip Fresh Market din România, care nu are ospătari, iar tot procesul de “fabricare” a mâncării este intern, a fost deschis, marţi, la Timişoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Urmărește
11837 afișări
GALERIE FOTO Restaurant de tip Fresh Market gândit precum o fabrică şi fără ospătari, s-a deschis la Timişoara
VEZI GALERIA FOTO MAI JOS
Ineditul restaurant a fost deschis, marţi, la un mall din Timişoara şi este primul de tip Fresh Market din România.
Potrivit unui comunicat de presă transmis de reprezentanţii restaurantului, localul este gândit precum o mică fabrică, utilată cu tehnologie de ultimă generaţie. În cadrul acestuia, tot procesul de “fabricare” al mâncării este intern, de la producţia de paste făinoase, până la modul de selecţie al preparatelor care urmează să fie gătite.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Melania Trump nu respectă tradiţia: Prima doamnă nu se va întâlni cu Jill Biden la Casa Albă
-
Premierul român Marcel Ciolacu, primit la Downing Street de prim-ministrul britanic Keir Starmer
-
Ciolacu şi Ciucă se ceartă ca ţaţele: Când eşti neputincios, devii şi disperat şi nervos
-
Trump l-a nominalizat pe Pete Hegseth la Apărare: anti-NATO, anti-Europa, vedetă a talk-show-urilor Fox News
“Aici inventăm, creăm, producem. Aici Fabrikăm ca într-o uzină. Tot procesul este intern. Vrem să desfiinţăm ideea de paste la cutie. Vrem ca omul să vadă cum sunt preparate în maşina de făcut paste făinoase. Vrem ca pâinea pe care o mănâncă să fie a locului, proaspăt scoasă din cuptor, mirosind a pâine. Pentru că mâncarea este o emoţie. Trebuie gătită şi servită corect” , declară Ciprian Tătaru şi Tudor Marcu, bucătarii restaurantului.
Potrivit reprezentanţilor localului, alimentele proaspete sunt alese din Fresh Market-ul din interiorul restaurantului, zona de selecţie fiind împărţită în mai multe secţii. Astfel, în sectorul de fructe şi legume se pot prepara sucuri naturale prin presare la rece. Din sectorul carmangerie clienţii pot să-şi aleagă carnea, care este trimisă spre bucătar şi gătită în funcţie de preferinţele fiecăruia. Aici se găsesc delicatese precum muşchi de vită de Uruguay, delicatese italiene, prosciutto di Parma sau bresaola.
În interiorul restaurantului se află şi o brutărie, care se face remarcată prin specialităţile de panificaţie create după reţete proprii şi coapte în cuptoare performante.
De asemenea, restaurantul merge şi pe ideea de food-to-go, asta pentru că există şi posibilitatea pregătirii “pe loc” a unui sandwich, ce poate fi ambalat şi pus la pachet.
În departamentul “vitrina caldă” specialităţile deja pregătite sunt păstrate proaspete pentru cei care doresc să consume alimente sănătoase, însă nu au prea mult timp la dispoziţie să stea în local.
“Ideea acestui local a venit din dorinţa noastră de <mâncare bună> şi din sinceritatea faţă de nevoia de a mânca sănătos. Am călătorit mult, am <cules> idei. Toate s-au conturat frumos într-un concept. Localul este gândit ca un Fresh Market de unde poţi să îţi alegi orice. Aici nu avem ospătari, clienţii îşi aleg singuri produsele, noi le pregătim, iar la final îşi ridică singuri comanda. Nu ai stresul chelnerului”, declară proprietarii restaurantului.
Localul este deschis de la ora 8.00 până la ora 00.00. În funcţie de momentele zilei, restaurantul se transformă dintr-un spaţiu al micului dejun într-un spaţiu în care se poate servi cina sau un loc în care oamenii se pot întâlni, ca într-un pub, să bea o bere.
Galerie foto
Citeşte şi: Scandalul de pe piaţa energiei continuă: Electrica l-a dat afară pe directorul de vânzări şi anunţă că poate să piardă 36 millioane de lei din insolvenţa Transenergo
Citeşte şi: Curtea de Conturi a identificat prejudicii de 410 milioane de euro provocate bugetului în 2015
Citeşte şi: Preşedintele ANAF cere verificarea Direcţiei Generale a Vămilor. În vizor: contrabanda cu ţigări
Citește pe alephnews.ro: Neom, cel mai ambiţios proiect al Arabiei Saudite, se confruntă cu probleme. Directorul general a renunțat la funcție după șase ani
Citește pe www.zf.ro: Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Citește pe www.zf.ro: Cum a ajuns Adin Ross, un streamer controversat de 24 de ani, să fie menţionat de Trump ca unul dintre motivele victoriei. Adin Ross, prieten cu Andrew Tate, a dus la arestarea acestuia în România. El a vrut să îl viziteze în închsioare, dar i-a fost interzis accesul de autorităţile române
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Doi antreprenori români au adus un nou tip de casă în România, model pentru a cărui construcţie sunt necesare doar 30 de zile, iar montajul se realizează într-o singură zi
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Andreeea Bălan, apariție spectaculoasă la Protevelion 2025. Rochia a lăsat la vedere mult
PROSPORT.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe