- Home
- Economic
- BUCUREŞTI, (19.04.2017, 13:42)
- Anca Olteanu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Goldman Sachs şi HSBC participă la exodul locurilor de muncă din finanţe din Marea Britanie
UBS, Goldman Sachs şi HSBC se numără printre băncile care au anunţat că vor muta angajaţii din Marea Britanie în alte state din UE, în contextul în care băncile se aşteaptă ca Brexitul să aducă limitări asupra libertăţii de mişcare în statele membre ale blocului comunitar, scrie Bloomberg.
Urmărește
227 afișări
Goldman Sachs şi HSBC participă la exodul locurilor de muncă din finanţe din Marea Britanie (Imagine: Hepta)
UBS, cu sediul în Basel, Elveţia, va muta 1.500 de locuri de muncă în Frankurt, din totalul de 5.000 de angajaţi pe care îi are în Marea Britanie.
Goldman Sachs, cu sediul în New York, Statele Unite va muta 1.000 de locuri de muncă în Frankfurt, din totalul de 6.000 de angajaţi pe care îi are în ţară. HSBC, cu sediul în Londra, va muta 1.000 de joburi în Paris, din cele 5.000 din Marea Britanie, iar Barclays, care are sediul tot în Londra, va muta 150 de joburi în Dublin, din totalul de 10.000 de angajaţi din Marea Britanie.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Avion doborât de Rusia sau un simplu accident? Care sunt teoriile contradictorii din spatele tragediei aviatice din Kazahstan
-
Elon Musk propune testare cognitivă pentru oficialii americani aleşi
-
Criza din Coreea de Sud: Opoziţia vrea să-l demită din funcţie şi pe preşedintele interimar. Motivul invocat
-
Biden cere Pentagonului să intensifice livrările de arme către Ucraina
Alte bănci care au mulţi angajaţi în Marea Britanie sunt Deutsche Bank (9.000), Citigroup (9.000) şi Credit Suisse (6.600), dar acestea nu au anunţat dacă vor muta angajaţi în alte state.
Grupul de lobby TheCityUK anticipează că aproape 70.00 de locuri de muncă din sectorul financiar sunt în pericol, deşi estimările variază. Implicaţiile pentru Marea Britanie sunt substanţiale în contextul în care serviciile din sectorul financiar şi al celorlalte sectoare aduc anual 190 de miliarde de lire, reprezentând 12% din economia britanică.
Citeşte şi: Malaysia Airlines va folosi, din 2018, un serviciu de urmărire a aeronavelor prin satelit
Citeşte şi: „În nicio ţară din lume slujbaşii de la stat nu câştigă mai bine ca în privat. E revoltător ce se întâmplă în România“
Citește pe alephnews.ro: Autoritățile franceze salvează peste 100 de persoane care încercau să traverseze spre Marea Britanie
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Citește și: Cum vom călători la Londra după Brexit
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Trump explodează pe Truth Social. Președintele ales le spune celor 37 de persoane cu pedepse comutate de Biden să „se ducă dracului” de Crăciun
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Vreţi să trăiţi mai mult? 6 sfaturi esenţiale de la un specialist care spune că şi-a „întinerit” vârsta cu 20 de ani
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe