Google a lansat trei noi funcţii pentru protecţia dispozitivelor Android furate

Google a lansat trei funcţii pentru blocarea dispozitivelor Android furate: Theft Detection Lock, Offline Device Lock şi Remote Lock, scrie publicaţia de tehnologie Engadget. Momentan, funcţiile sunt disponibile numai pentru unii utilizatori.

Urmărește
170 afișări
Imaginea articolului Google a lansat trei noi funcţii pentru protecţia dispozitivelor Android furate

Google a lansat trei noi funcţii pentru protecţia dispozitivelor Android furate

Instrumentele au fost anunţate la începutul anului şi sunt menite să-i ajute pe utilizatori să blocheze rapid dispozitivele furate pentru a împiedica accesul la informaţii sensibile.

Potrivit jurnalistului Mishaal Rahman, primele două funcţii au fost detectate pe modelul Xiaomi 14T Pro, iar funcţia Remote Lock a început să fie disponibilă şi pentru unii utilizatori de telefoane Pixel.

Theft Detection Lock se activează atunci când dispozitivul este smuls din mâinile utilizatorului. Google a explicat că această funcţie foloseşte inteligenţă artificială pentru a detecta mişcările bruşte, cum ar fi fuga, mersul pe bicicletă sau condusul unei maşini, şi blochează automat ecranul telefonului.

Offline Device Lock blochează automat ecranul după ce telefonul este deconectat de la internet, iar Remote Lock oferă posibilitatea de a bloca dispozitivul de la distanţă fără a fi necesară introducerea parolei contului Google.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
google,
furt,
android

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici