Google înlocuieşte Assistant cu Gemini

Google îşi schimbă modul în care îi vor funcţiona serviciile prin integrarea modelelor AI Gemini, scrie TechRadar.

Urmărește
245 afișări
Imaginea articolului Google înlocuieşte Assistant cu Gemini

Google înlocuieşte Assistant cu Gemini

Conform unor coduri descoperite de Android Authority, noile extensii Gemini vor prelua rolul asistentului virtual în aplicaţii precum Google Messages, Spotify şi WhatsApp.

Acestea sunt concepute pentru a oferi interacţiuni personalizate, depăşind limitele asistentului anterior. De exemplu, în prezent, utilizatorii solicită Google Assistant să redea muzică pe Spotify sau să trimită mesaje pe WhatsApp, însă în viitor, Gemini va gestiona aceste comenzi independent.

Deşi extensiile Gemini sunt în fază beta şi nu pot face toate sarcinile dorite, se aşteaptă ca îmbunătăţirile să crească semnificativ eficienţa şi viteza de reacţie a AI-ului în ceea ce priveşte îndeplinirea cerinţelor utilizatorilor.

Schimarea face parte din strategia Google de a promova Gemini ca bază pentru produsele sale în aplicaţiile terţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
google,
ai,
gemini

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici