Guvernul a aprobat investiţia pentru Autostrada Timişoara – Moraviţa

  • Guvernul a aprobat miercuri investiţia pentru Autostrada Timişoara – Moraviţa.
  • Tot în şedinţa de miercuri, miniştrii şi-au dat acordul pentru modernizarea unei magistrale de metrou.
Urmărește
422 afișări
Imaginea articolului Guvernul a aprobat investiţia pentru Autostrada Timişoara – Moraviţa

Anunţul a fost făcut de premierul Marcel Ciolacu înainte de şedinţa de Guvern.

„Aprobăm azi două investiţii importante în transport. Autostrada Timişoara – Moraviţa, de 73 de kilometri, este un proiect major în vestul ţării, de 14,5 miliarde de lei, fonduri europene şi naţionale, cu termen de execuţie de 4 ani”, a explicat Marcel Ciolacu.

Premierul a oferit detalii şi despre a doua investiţie.

„Al doilea proiect este modernizarea Magistralei 4 de metrou din Capitală. Toate staţiile vor avea noi porţi electronice de acces şi automate de vânzare a cartelelor. Investim peste 160 de milioane de lei şi totul va fi gata în 7 luni”, a precizat şeful Guvernului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici