Guvernul a transferat la Fondul Proprietatea o companie scoasă la vânzare de AVAS cu o zi înainte

Guvernul a transferat la Fondul Proprietatea toate acţiunile statului la producătorul de metale Zirom Giurgiu, compania fiind însă deja scoasă la vânzare de AVAS cu o zi mai devreme, iar investitorii interesaţi fiind invitaţi să cumpere dosarul de prezentare, să depună oferte şi să viziteze uzina.

Urmărește
2 afișări

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a anunţat la 27 iunie că oferă la vânzare, prin negociere pe bază de oferte finale, îmbunătăţite şi irevocabile, întregul pachet de acţiuni al statului la Zirom Giurgiu, respectiv un număr de 3.624.346 acţiuni, reprezentând 100% din capitalul social.

AVAS a invitat firmele interesate de preluarea acţiunilor să cumpere dosarul de prezentare a companiei, investitorii având acces la date şi informaţii generale, publicabile şi putând efectua şi o vizită tehnică, după semnarea unui angajament de confidenţialitate. AVAS a anunţat că aşteaptă ca investitorii interesaţi să depună oferte până la 7 august.

La o zi după publicarea anunţului de vânzare a acţiunilor, Guvernul a aprobat, prin ordonanţă de urgenţă, transferul la Fondul Proprietatea a mai multor acţiuni de la diferite companii de stat, printre care şi pachetul de 3.624.346 acţiuni de la Zirom Giurgiu, scos deja la vânzare de AVAS.

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului nu a revenit după aprobarea ordonanţei cu precizări referitoare la o eventuală modificare a anunţului de vânzare a acţiunilor statului la Zirom Giurgiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici