Guvernul aprobă noi investiţii în infrastructura feroviară. Ce sectoare sunt prevăzute pentru modernizare

Guvernul a aprobat, joi, noi investiţii în infrastructura feroviară şi suplimentarea bugetului Ministerului Devoltării.

Urmărește
564 afișări
Imaginea articolului Guvernul aprobă noi investiţii în infrastructura feroviară. Ce sectoare sunt prevăzute pentru modernizare

Guvernul aprobă noi investiţii în infrastructura feroviară. Ce sectoare sunt prevăzute pentru modernizare

Banii alocaţi de Guvern vor fi folosiţi pentru modernizarea unor sectoare feroviare din cinci regionale.

„Menţinem ritmul alert al investiţiilor şi aprobăm indicatorii tehnico-economici ai unor lucrări majore în infrastructura feroviară. Modernizăm sectoare de cale ferată de pe raza Regionalelor Bucureşti, Craiova, Braşov, Timişoara şi Cluj. Sunt lucrări cu o valoare totală de circa 2 miliarde de lei, toate finanţate cu bani din PNRR”, a transmis Marcel Ciolacu.

Tot joi, Guvernul a aprobat suplimentarea bugetului Ministerului Devoltării. Decizia este necesară pentru finanţările necesare la programele naţionale de investiţii.

„Azi asigurăm şi co-finanţările de la buget necesare pentru o axă majoră de proiecte din PNRR: este vorba de Valul Renovării, dar şi pentru investiţii din Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi Programul Naţional „Anghel Saligny”. De aceea, suplimentăm bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei cu peste 1,6 miliarde de lei”, a precizat Marcel Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici