Harris va participa azi la o strângere de fonduri importantă în San Francisco

Potrivit campaniei, evenimentul a fost vândut în totalitate, aproape 700 de persoane confirmând participarea, unde s-au strâns peste 12 mil. de dolari.

Urmărește
386 afișări
Imaginea articolului Harris va participa azi la o strângere de fonduri importantă în San Francisco

Harris va participa azi la o strângere de fonduri importantă în San Francisco

După ce şi-a încheiat turneul de mai multe zile în statele indecise, vicepreşedintele Kamala Harris va participa duminică la o importantă strângere de fonduri în San Francisco „pentru a face curte” donatorilor de pe Coasta de Vest, dintre care unii şi-au retras sprijinul pentru preşedintele Joe Biden după prestaţia slabă a acestuia la dezbaterea din iunie, conform NBC News.

Harris va curta donatorii din Bay Area folosindu-se de rădăcinile sale adânci în zonă şi de binecuvântarea politică a fostului preşedinte al Camerei Reprezentanţilor Nancy Pelosi, care a reprezentat San Francisco timp de aproape patru decenii în Congres şi care se va alătura lui Harris la evenimentul de duminică, potrivit unui oficial al campaniei Harris.

Biletele la evenimentul Harris Victory Fund variază între 3.300 de dolari şi 50.000 de dolari şi, potrivit unui oficial al campaniei, evenimentul a fost epuizat cu aproape 700 de RSVP-uri, strângând mai mult de 12 milioane de dolari pentru campanie.

Suma se adaugă celor 310 milioane de dolari pe care campania Harris-Walz i-a strâns în luna iulie, inclusiv 36 de milioane de dolari strânşi în 24 de ore după ce Harris şi-a anunţat alegerea guvernatorului din Minnesota, Tim Walz, drept vicepreşedinte.

Walz nu va participa la strângerea de fonduri de duminică cu Harris, potrivit unui oficial al campaniei, care a declarat că, după o săptămână în care au călătorit împreună prin ţară, acest eveniment se va concentra pe Harris şi pe legăturile acesteia cu statul său natal, California.

După campania din Las Vegas cu Harris de sâmbătă, Walz va zbura spre Minnesota, unde va rămâne pentru restul weekendului, a declarat campania Harris-Walz pentru NBC News, adăugând că va fi pe Coasta de Est săptămâna viitoare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
harris,
pelosi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici