HILS Development îşi continuă creşterea şi în primul semestru al anului 2024

  • Compania raportează o creştere de 28% a numărului de apartamente vândute în primele 6 luni ale anului.
  • Cifra de afaceri a crescut cu 25% faţă de perioada similară a lui 2023.
Urmărește
52 afișări
Imaginea articolului HILS Development îşi continuă creşterea şi în primul semestru al anului 2024

HILS Development îşi continuă creşterea şi în primul semestru al anului 2024

Până la finalul anului 2024, HILS Development îşi propune să finalizeze proiectul HILS Brauner cu 1336 de apartamente, pe o suprafaţă totală construită de aproximativ 113.000 mp. În paralel, compania îşi propune finalizarea celor 370 de apartamente din Faza 1, pe o suprafaţă totală construită de 35.000 mp în proiectul HILS Republica.

HILS Development, companie antreprenorială a cărei misiune este aceea de a construi responsabil, anunţă rezultatele financiare în creştere pentru prima jumătate a anului 2024, pe fondul creşterii cu 28% a vânzărilor de apartamente noi în toate cele 6 proiecte finalizate sau aflate în diverse stadii de dezvoltare. În această perioadă, compania anunţă că au fost contractate 356 de unităţi din cele 850 planificate pe întregul an 2024. Cel mai mare număr de unităţi vândute într-o singură tranzacţie, a fost de 39 de apartamente achiziţionate la HILS Republica, urmată de 30 de apartamente vândute în HILS Titanium. Cele mai multe apartamente vândute în această perioadă au făcut obiectul unor tranzacţii încheiate cu fonduri proprii ale cumpărătorilor (61%), urmate de cele achiziţionate cu credit bancar (22%) şi rate la dezvoltator (17%).

Şi în această perioadă se menţine tendinţa de revenire a clienţilor actuali ai HILS Development pentru a achiziţiona noi apartamente în comunităţile dezvoltate de companie. Astfel, 30% dintre actualii rezidenţi HILS Development au revenit în primul semestru al anului 2024 pentru a achiziţiona noi apartamente.

"Cele 6 proiecte lansate până în prezent consolidează o comunitate de peste 25.000 de locuitori. Continuăm să menţinem un ritm susţinut de peste 1000 de locuinţe finalizate anual, în linie cu strategia noastră de dezvoltare al cărei obiectiv este să creeze condiţii de locuire pentru un trai de calitate. Standardele şi ritmul de dezvoltare pe care ni le-am impus sunt realizabile datorită unui ecosistem complex şi a unei forţe de construcţie interne, dezvoltate în cei 19 de ani de experienţă în domeniul imobiliar-rezidenţial. Indiferent de dimensiunea sau locaţia proiectelor noastre, construim cu viziunea de a crea spaţii pentru viaţă, nu doar locuinţe, atât pentru clienţii noştri actuali, cât şi pentru generaţiile viitoare. Ne concentrăm pe a avea apartamente finalizate şi disponibile imediat, un aspect esenţial în decizia clientului de a se muta rapid. Aceasta este o parte importantă a strategiei noastre, care vizează menţinerea unui stoc constant de apartamente gata pentru mutare. În prezent, avem 400 de unităţi disponibile şi ne propunem să adăugăm aproximativ 150 de apartamente suplimentare până la sfârşitul anului, asigurând astfel clienţilor noştri garanţia unei livrări imediate. a declarat Bogdan Bălaşa, Manager General HILS Development.

Compania a continuat să dezvolte noi proiecte majore, printre care HILS Republica, HILS Sunrise şi HILS Titanium şi are finalizate alte trei proiecte – HILS Pallady, HILS Splai şi HILS Brauner, totalizând un portofoliu de aproximativ 2600 de locuinţe noi.

HILS Development deţine un portofoliu variat de proiecte, realizate în mare parte cu echipe interne de constructori, arhitecţi şi profesionişti, un cuantum de aproximativ 1000 de angajaţi, personal 100% românesc. Această abordare integrată permite un control complet asupra întregului proces de construcţie, de la proiectare până la vânzare şi post-vânzare, garantând cele mai înalte standarde de calitate şi expertiză pentru clienţii noştri.

Despre HILS Development

HILS Development este compania de dezvoltări rezidenţiale şi mixed-use, fondată de către Ionuţ Negoiţă, cu o experienţă de peste 19 ani în domeniul imobiliar şi 11.000 de locuinţe construite şi vândute în Bucureşti. Misiunea companiei este de a construi noi comunităţi şi a crea condiţii de locuire pentru un trai de calitate.

Viziunea HILS Development de dezvoltare a comunităţii prin proiecte mixed-use se extinde pe un orizont de 20 de ani. În prezent, HILS Development gestionează şase proiecte de mari dimensiuni în Bucureşti şi finalizează peste 1000 de apartamente anual.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici