Hochland România va avea de vineri un nou director general

Directorul general adjunct al Hochland România, Sorin Timuş, îl va înlocui vineri la conducerea companiei pe Sergiu Mititelu, care a deţinut funcţia de director general în ultimii şapte ani şi a fost promovat într-o poziţie nouă în cadrul grupului german Hochland.

Urmărește
667 afișări
Imaginea articolului Hochland România va avea de vineri un nou director general

Hochland România va avea de vineri un nou director general

Shimbarea de management a fost anunţată joi de către producătorul de brânzeturi, printr-un comunicat.

Mititelu va coordona un proiect internaţional de importanţă strategică pentru marca Hochland, potrivit companiei.

Timuş face parte din echipa Hochland România din anul 2004, unde a ocupat funcţia de director de vânzări şi ulterior director general adjunct.

Prezentă pe piaţa locală din anul 1998, compania Hochland România are 350 de angajaţi în două fabrici, la Sighişoara şi Sovata. Portofoliul companiei locale include sortimente precum brânză topită, caşcaval, cedar, creme de brânză, telemea de vacă, de capră şi de oaie, brânzeturi proaspete, brânzeturi rase sau sortimente tradiţionale româneşti, ca brânza de burduf.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici