Hodlmayr a încheiat cu Dacia un contract pentru transportul a 56.000 de maşini

Compania austriacă de transporturi Hodlmayr International a încheiat cu Automobile Dacia un contract de transport şi distribuţie a 56.000 de maşini către Austria, Belgia, Luxemburg, Franţa, Serbia, Muntenegru şi în teritorii aflate sub suveranitate franceză.

Urmărește
255 afișări
Imaginea articolului Hodlmayr a încheiat cu Dacia un contract pentru transportul a 56.000 de maşini

Hodlmayr a încheiat cu Dacia un contract pentru transportul a 56.000 de maşini (Imagine: Ionel Iancu/Mediafax Foto)

"Partenerii companiei austriece pentru acest proiect de transport internaţional sunt compania franceză Touax, Hungarian Logistics Specialist Raabersped, parte a grupului Rail Cargo Austria, precum şi compania austriacă Wiener Lokalbahnen Cargo", se arată într-un comunicat al Hodlmayr International.

Din totalul de 56.000 de unităţi, 27.000 vor fi transportate pe calea ferată, această variantă fiind aleasă pentru reducerea timpului de livrare, dar şi a poluării.

Transportul şi distribuţia automobilelor se vor derula pe o perioadă de şapte zile.

Compania austriacă are în România, din 2002, un joit venture cu firma de transporturi International Lazăr Company, cu care formează parteneriatul Hodlmayr-Lazăr.

Hodlmayr dispune de centre logistice în 13 ţări şi transportă anual circa 750.000 de maşini, concernul realizând în 2009 venituri de 150 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici