Iahtul scufundat în Sicilia ar putea costa asiguratorii cel puţin 150 de milioane de dolari

Iahtul scufundat în Sicilia ar putea costa companiile de asigurări cel puţin 150 de milioane de dolari, spun experţii.

Urmărește
205 afișări
Imaginea articolului Iahtul scufundat în Sicilia ar putea costa asiguratorii cel puţin 150 de milioane de dolari

Iahtul scufundat în Sicilia ar putea costa asiguratorii cel puţin 150 de milioane de dolari

Asigurătorii iahtului Bayesian care s-a scufundat luna aceasta, ar putea plăti cel puţin 150 de milioane de dolari, potrivit primelor estimări ale experţilor din industrie, anunţă Reuters.

Pe lângă paguba făcută prin pierderea navei, asigurarea de protecţie şi despăgubire acoperă în mod obişnuit cererile de răspundere civilă faţă de terţi, inclusiv pentru daune mediului, vătămări şi deces. De asemenea, în sumă ar putea fi inclusă recuperarea navei de pe fundul mării.

Iahtul de 56 de metri, sub pavilion britanic, despre care experţii au estimat că a costat aproximativ 40 de milioane de dolari, s-a răsturnat şi s-a scufundat pe 19 august. Scufundarea s-a produs în câteva minute după ce vasul ancorat a fost lovit de o furtună.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iaht,
asigurare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici