Prima pagină » Economic » România a susţinut la Bruxelles menţinerea posibilităţii adaosului de zahăr în vin

România a susţinut la Bruxelles menţinerea posibilităţii adaosului de zahăr în vin

Ministerul Agriculturii, Decebal Traian Remeş, a susţinut la Bruxelles, în cadrul discuţiilor privind reformarea industriei vinului, menţinerea posibilităţii adaosului de zahăr în vin, prevederile reformei propuse de Comisia Europeană interzicând producătorilor să mai folosească acest procedeu.
România a susţinut la Bruxelles menţinerea posibilităţii adaosului de zahăr în vin
19 iul. 2007, 10:46, Economic

Alte subiecte de discuţie în cadrul Consiliului au vizat restructurarea din sectorul zahărului, cultivarea cartofului modificat genetic destinat producţiei de amidon, solicitările României şi Bulgariei privind seceta, informări din partea Comisiei privind negocierile OMC şi gripa aviară, se arată într-un comunicat al Ministerului Agriculturii.

Remeşa a mai susţinut acordarea ajutorului de stat pentru fermierii români afectaţi de seceta, atât în cadrul întâlnirilor de la Consiliu, cât şi în cadrul discuţiilor purtate cu comisarul pentru agricultură şi dezvoltare rurală Mariann Fisher Boel.