Încep plăţile la Programul Usturoiul. Peste 2.700 de fermieri români îl produc

Peste 2.700 de fermieri produc usturoi românesc, cei mai mulţi în judeţele Olt, Buzău, Timiş şi Teleorman, spune ministrul Agriculturii, Florin Barbu, care anunţă, marţi, că încep plăţile pentru Programul Ustoroiul.

Urmărește
130 afișări
Imaginea articolului Încep plăţile la Programul Usturoiul. Peste 2.700 de fermieri români îl produc

Încep plăţile la Programul Usturoiul. Peste 2.700 de fermieri români îl produc

„În pieţele găsim tot mai mult usturoi românesc pentru că numărul celor înscrişi în Programul Usturoiul a ajuns la 2.702. Cei mai mulţi sunt din judeţele Olt, Buzău, Timiş şi Teleorman. Toţi cei înscrişi în aceast program vor primi în conturi în zilele următoare, prima tranşă de 1.500 de euro”, spune ministrul Agriculturii, pe Facebook.

Potrivit lui Florin Barbu, în total, s-au virat 40 de milioane lei către Direcţiile Agricole Judeţene pentru a alimenta conturile fermierilor.

Următoarea tranşă de 1.500 de euro o vor primi fermierii în luna septembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
barbu,
usturoi,
fermier

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici