Liam Gallagher (Oasis), criticat pentru preţurile mari ale biletelor. Tonul l-a dat un tweet ironic din 2017

Liam Gallagher se confruntă cu critici după ce un tweet din 2017, în care acuza preţurile ridicate ale biletelor, a reapărut pe reţelele de socializare, iar ironia situaţiei a fost remarcată de fani, în contextul preţurilor mari pentru reuniunea Oasis, ducând la reacţii negative la adresa artistului.

Urmărește
162 afișări
Imaginea articolului Liam Gallagher (Oasis), criticat pentru preţurile mari ale biletelor. Tonul l-a dat un tweet ironic din 2017

Liam Gallagher (Oasis), criticat pentru preţurile mari ale biletelor după un tweet ironic din 2017

O postare pe Twitter (actualul X), publicată de Liam Gallagher, de la Oasis, acum şapte ani, în care critica preţurile exorbitante ale biletelor de concert, a revenit în atenţia publicului, stârnind ironii şi critici la adresa artistului, informează Sky News.

În mesajul din septembrie 2017, Liam îl critica pe fratele său mai mare, Noel, care se afla la vremea respectivă în turneu în Statele Unite cu trupa High Flying Birds, pentru preţul de 350 de dolari al biletelor, scriind: „350 de dolari pentru a-l vedea pe rkid în SUA, ce nesimţit, când se va opri toată nebunia asta?”.

Tweet-ul a reapărut pe reţelele de socializare, după ce preţurile dinamice pentru reuniunea mult aşteptată a trupei Oasis i-au şocat pe fani.

Mulţi dintre ei au petrecut ore întregi la „coada online” şi au observat cum preţurile biletelor standard au crescut de la 148 de lire sterline la 355 de lire din cauza cererii.

Utilizatorii platformei X au remarcat, la rândul lor, ironia situaţiei, comentând: „Care e scuza ta pentru a cere peste 368 de lire?” şi „Nu îmbătrâneşti frumos, Liam”.

Un alt fan a scris „BIBLICAL” („de proporţii biblice”), folosind un termen frecvent utilizat de Liam în postările sale.

De altfel, sute de plângeri au fost trimise către Autoritatea pentru Standarde în Publicitate (ASA) în legătură cu „informaţiile înşelătoare despre disponibilitate şi preţuri”.

În replică, Sir Keir Starmer a promis că Guvernul britanic intenţionează să rezolve problema preţurilor dinamice, iar Secretarul Culturii, Lisa Nandy, a anunţat o consultare privind transparenţa şi utilizarea acestui sistem pentru a-i proteja pe fani de practici abuzive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
oasis,
concert,
twitter

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici