Loteria are de plătit obligaţii fiscale suplimentare de peste 84 de milioane de lei

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a stabilit, în urma unui control finalizat la 30 octombrie, că Loteria Română are de plătit obligaţii fiscale suplimentare de 84,15 milioane de lei.

Urmărește
1 afișare

Inspecţia fiscală a avut ca obiect reverificarea modului de constituire, declarare şi virare la bugetul general consolidat a taxei pe valoarea adăugată şi a impozitului pe veniturile realizate în România de nerezidenţi.

Astfel, Fiscul a stabilit că, pentru perioada 1 ianuarie 2002 - 31 decembrie 2006, Loteria datorează TVA de 28,57 milione de lei, majorările de întârziere aferente fiind de 27,2 milioane de lei.

În cazul impozitului pe veniturile impozabile obţinute în România de nerezidenţi, suma datorată este de 17,14 miloane de lei, accesoriile aferente fiind de 11,23 milioane de lei.

Preşedintele ANAF, Daniel Chiţoiu, a precizat că sumele sunt aferente contractelor de prestări servicii cu firme din străinătate, legate de obiectul de activitate al Loteriei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici