LPP Fashion va deschide trei magazine noi în Cotroceni Park

Retailerul polonez de îmbrăcăminte LPP Fashion va deschide trei magazine noi în România, în centrul comercial Cotroceni Park din Bucureşti, investiţie estimată la 1,5 milioane euro, şi a decis să sisteze, pentru moment, planurile de extindere, pe fondul crizei economice, a anunţat, marţi, compania.

Urmărește
304 afișări
Imaginea articolului LPP Fashion va deschide trei magazine noi în Cotroceni Park

LPP Fashion va deschide trei magazine noi în Cotroceni Park

"Pentru moment, planurile nostre de expansiune sunt blocate, dar asta nu înseamnă ca în 2010 nu intenţionăm să ne mărim numărul de unităţi. Sperăm ca piaţa să se stabilizeze într-o oarecare masură. Vrem să intrăm cu brandurile noastre în mall-uri din oraşe precum Constanţa, Cluj, Arad, Iaşi, Baia Mare, iar în Bucureşti, Sun Plaza. De asemenea, LPP Fashion vrea să mai aducă în România încă cel puţin un brand nou", a declarat, într-un comunicat, directorul general al LPP Fashion Distributor România, Alexander Zeciu.

În România, retailerul polonez mai deţine opt magazine, în Bucureşti, Bacău şi Brăila, operate sub trei branduri, Reserved, Cropp Town şi House.

LPP Fashion estimează în acest an o cifră de afaceri de 5,2 milioane euro pe piaţa românească, cu 30% mai mult faţă de 2008, când vânzările s-au ridicat la circa patru milioane euro.

"Dacă la începutul anului, eram ceva mai optimist şi credeam că o să reuşim fără probleme să atingem şapte milioane de euro, evoluţia pieţei din România pe timp de criza ne-a schimbat radical aşteptările şi ne-a modificat estimările", a mai spus Alexander Zeciu.

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, LPP Fashion Distributor România este deţinută integral de compania poloneză LPP SA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici