- Home
- Economic
- (05.11.2020, 18:23)
- Andreea Dragoş
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Mâncarea în vid: O nouă modă ţine alimentele la distanţă de bacterii, fără a pierde din nutrienţi
- Alimentele vidate nu iau contact cu bacteriile din aer şi nu îşi pierd nutrienţii
- Preţurile unui meniu cu alimente puse în vid costă între 20 şi 40 de lei
- Firma are între 600 – 700 de comenzi pe lună
Urmărește
11946 afișări
FOTO: Profimedia
Noua modă în pandemie. Dacă nu ai chef sau timp să găteşti, poţi să-ţi comanzi mâncare proaspătă care să-ţi ajungă pe o săptămână. Alex şi Mihai te ajută. Ei au un brand de mâncare şi gătesc iniţial alimentele în proporţie de 10-15% prin diferite metode. Apoi sunt puse în pungi şi trecute prin sous vide, un aparat în care prepari mâncarea la o temperatură controlată joasă. Asta ajută la păstrarea macronutrienţilor şi gustului adecvat al alimentelor. În final, preparatul este 100% gătit.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Pe 22 decembrie Revoluția ajungea la București. Ce evenimente au marcat noaptea din 21 spre 22 decembrie
-
USR i-a transmis lui Klaus Iohannis că mandatul lui s-a încheiat. Elena Lasconi: PSD şi PNL nu au înţeles nimic din votul cetăţenilor
-
Iohannis, optimist că va desemna premierul după votarea preşedinţilor din cele două camere
-
Ucraina a executat primul asalt fără militari, doar cu drone terestre şi aeriene
„Economisesc foarte mult timp. Eu sunt studentă la medicină şi de obicei timpul e o mare problemă. Îmi comand în fiecare săptămână. Îmi place foarte mult somonul de la ei, burger-ul vegan. Este foarte delicioasă şi, pe lângă asta, şi sănătoasă datorită modului în care ei o gătesc”, spune Diana, client.
Poţi să-ţi faci un abonament săptămânal şi îţi creezi singur meniul. Comanda o vei primi în zilele de luni şi joi. Preţul unui kit de mâncare variază între 20 şi 40 de lei. Antreprenorii au învestit 200.000 de euro până acum în afacerea lor, iar lunar au între 600 şi 700 de comenzi.
„Avem informaţii nutriţionale la fiecare preparat. Pentru anul 2020 cifra de afaceri o să fie undeva la 250.000 de euro”, crede Mihai Pîslă, co-fondator Food Kit, firmă de catering.
„Se păstrează proaspătă mult mai mult timp şi astfel clienţii se pot bucura se savoarea preparatelor ca şi cum ar fi fost gătite atunci. Produsele din pui, clar, au câştigat detaşat. Dar nici curcanul nu este foarte departe şi preparetele din peşte. Meniurile sunt create cu ajutorul şefului bucătar, nutriţioniştilor cu care lucrăm şi plus imaginaţia noastră”, spune Alexandru Popescu, co-fondator Food Kit, firmă de catering.
Citește pe alephnews.ro: Klaus Iohannis convoacă partidele la consultări pentru formarea Guvernului. Se decid șefii de la Senat și Camera Deputaților
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Suspectul atacului de la Târgul de Crăciun din Magdeburg, Germania a fost arestat preventiv. Patru femei și un băiat au decedat iar peste 200 de persoane au fost rănite
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 16:20
-
astăzi, 16:01
Conducerea PSD se reuneşte duminică după negocierile cu PNL-UDMR şi consultările cu preşedintele