Microsoft a lansat un nou soft pentru telefoane mobile

Microsoft a lansat, marţi, un nou soft pentru telefoane mobile care vor concura cu aparatele iPhone produse de Apple, şi BlackBerry, ale companiei Research in Motion.

Urmărește
61 afișări
Imaginea articolului Microsoft a lansat un nou soft pentru telefoane mobile

Microsoft a lansat un nou soft pentru telefoane mobile (Imagine: Mediafax Foto)

Grupul a anunţat că, în parteneriat cu producători de telefoane precum Samsung Electronics şi Vodafone, vor fi lansate pe piaţă peste 30 de noi modele de aparate prevăzute cu softul Windows Mobile 6.5, până la sfârşitul anului 2009.

Noile telefoane vor permite ascultarea de muzică, accesarea de documente Word şi Excel şi navigarea pe Internet.

Directorul general al Microsoft, Steve Ballmer, a respins zvonurile că grupul dezvoltă propriul smartphone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici