Ministerul Agriculturii: Încep plăţile în programul Tomata

Ministrul Agriculturii Florin Barbu anunţă că încep plăţile în porgramul Tomata, de care vor beneficia peste 24.000 de fermieri.

Urmărește
107 afișări
Imaginea articolului Ministerul Agriculturii: Încep plăţile în programul Tomata

Ministerul Agriculturii: Încep plăţile în programul Tomata

În cadrul programului Tomata sunt înscrişi în acest an 24.472 de fermieri, cei mai mulţi fiind din judeţele Olt (7923), Galaţi ( 6651) şi Dolj (2017).

„Cu toţii vor primi în conturi în zilele următoare prima tranşă de 1500 euro. În total, am virat 180 de milioane de euro către Direcţiile Agricole Judeţene pentru a alimenta conturile fermierilor”, a anunţat Florin Barbu.

Acesta spune că a doua tranşă, tot de 1.500 de euro, va fi plătită în septembrie.

„Succesul acestui program este meritul legumicultorilor noştri, aceşti români gospodari care au tot sprijinul şi respectul nostru. Vom continua să lucrăm pentru a îmbunătăţi acest program, care, alături de alte măsuri, susţine producţia românească”, a declarat ministrul Agriculturii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici