Ministru: Timpul necesar pentru crearea unei firme, redus de la 72 de ore la 24 de ore

Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Bogdan Ivan, spune că timpul necesar creării unei firme a fost redus de la 72 de ore, la 24 de ore.

Urmărește
369 afișări
Imaginea articolului Ministru: Timpul necesar pentru crearea unei firme, redus de la 72 de ore la 24 de ore

Ministru: Timpul necesar pentru crearea unei firme, redus de la 72 de ore la 24 de ore

„Am redus timpul necesar pentru crearea unei firme de la 72 de ore la 24 de ore. Antreprenorii au nevoie de doar 15 minute pentru a completa şi încărca documentele în portalul ONRC 2.0”, spune ministrul Ivan, pe pagina sa de Facebook.

Acesta a anunţat joi lansarea portalului prin care s-au digitalizat 17 evenimente de viaţă din cele de 36 prevăzute în Politica Publică de e-guvernare.

„Întreaga viaţă a unei firme poate fi acum gestionată online! Acest portal va fi folosit de 2 milioane de beneficiari în următorii 5 ani, iar contul de utilizator poate fi creat în doar câteva secunde folosind ROeID, aplicaţia mobilă de identitate digitală a statului român”, a mai spus Ivan.

România are acum un portal digital la standarde tehnologice, dar românii au şi metode alternative: terminale inteligente interactive self service de la sediile ONRC şi consilierea asigurată de funcţionarii ONRC.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ivan,
firmă,
timp

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici