Mize uriaşe pe duelul Trump-Harris. Câţi bani poţi încasa dacă fostul preşedinte o va numi în direct „nebună” pe Kamala

Mult-aşteptata dezbatere de la ABC News din această noapte (cu începere de la ora 4.00 a zilei de miercuri în România), se joacă aprins şi la casele de pariuri.

Urmărește
18735 afișări
Imaginea articolului Mize uriaşe pe duelul Trump-Harris. Câţi bani poţi încasa dacă fostul preşedinte o va numi în direct „nebună” pe Kamala

Mize uriaşe pe duelul Trump-Harris. Câţi bani poţi încasa dacă fostul preşedinte o va numi în direct „nebună” pe Kamala

Amatorii de pariuri pot încasa o mulţime de bani, dacă ghicesc pasaje-cheie din discursurile candidaţilor, fiind scoasă la bătaie o listă completă cu expresii.

CITEŞTE ŞI: Dezbatere Kamala Harris - Donald Trump. Contre dure între candidaţi în privinţa economiei, migraţiei şi a războiului din Ucraina

Cine a câştigat dezbaterea? Echipele lui Trump şi Harris pretind ambele că reprezentatul lor a câştigat dezbaterea

Gura bogată şi slobodă a lui Trump, pe care sondajele îl dau în picaj, va scoate, mai mult ca sigur, flăcări în direct, în dezbaterea moderată de ABC News.

Astfel, spre exemplu, formula „crazy Kamala” („nebuna Kamala”), spusă de gura lui Trump, aduce de 3 ori suma mizată la casele de pariuri licenţiate în România. Iar exemplele pot continua.

La precedenta dezbatere, dintre Donald Trump şi Joe Biden, presa rusă a numărat de câte ori au spus cei doi candidaţi de la acea vreme cuvintele „Vladimir Putin” (de 7 ori fiecare) şi „Rusia” (Trump: 16, Biden: 0).

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a afirmat astăzi că Putin n-a văzut dezbaterea de la finalul lunii iunie şi n-o va urmări nici pe cea de acum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici