Noi modele Renault dezvoltate în Programul Logan vor fi fabricate în Rusia, începând din 2010

Renault va fabrica, începând cu 2010, în Rusia, noi modele dezvoltate în Programul Logan, fiind posibil ca la automobilul Logan Sedan să se adauge Sandero şi SUV-ul (Sport Utility Vehicle), anunţat de Dacia pentru a doua parte a anului 2009.

Urmărește
35 afișări
Imaginea articolului Noi modele Renault dezvoltate în Programul Logan vor fi fabricate în Rusia, începând din 2010

Noi modele Renault dezvoltate în Programul Logan vor fi fabricate în Rusia, începând din 2010 (Imagine: www.daciagroup.com)

"Renault intenţionează să înceapă construirea unei noi versiuni a Logan în uzina Avtoframos din Moscova la sfârşitul anului 2009 ori începutul lui 2010", a declarat managerul responsabil cu logistica la Renault Rusia, Antoine Zeiger, potrivit just-auto.com.

Informaţia a fost confirmată luni pentru MEDIAFAX şi de oficialii Dacia, care au precizat că, în afară de Logan berlină, noi modele care aparţin Programului Logan vor fi fabricate la uzina Avtoframos, din Rusia, producţia urmând să înceapă peste doi ani.

În prezent, modelele dezvoltate de Renault şi Dacia în Programul Logan sunt Logan Sedan, MCV (break), VAN (furgonetă), Pick-Up (camionetă de mici dimensiuni) şi Sandero. Al şaselea model dezvoltat în Programul Logan va fi un SUV, a cărui lansare este planificată la sfârşitul anului 2009.

Vânzările Logan sub brand Renault şi Dacia au avansat în 2007 cu peste 48% la nivel mondial, la 367.745 de unităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici