O companie aeriană va furniza pasagerilor internet de mare viteză de la Starlink-ul lui Elon Musk

  • O importantă companie companie aeriană din Asia va furniza pasagerilor internet de mare viteză.
  • Serviciul va fi furnizat de sistemul Starlink al lui Elon Musk. Un avion a inaugurat deja serviciul.
Urmărește
105 afișări
Imaginea articolului O companie aeriană va furniza pasagerilor internet de mare viteză de la Starlink-ul lui Elon Musk

O companie aeriană va furniza pasagerilor internet de mare viteză de la Starlink-ul lui Elon Musk

Qatar Airways a încheiat un parteneriat cu Starlink pentru introducerea serviciului de Wi-Fi de mare viteză pe avioanele sale. Acesta va fi implementat treptat.

Marţi, Qatar Airways a lansat zborul inaugural Boeing 777 echipat cu internetul lui Elon Musk, potrivit CNBC. Pentru a demonstra calitatea serviciului, CEO-ul Qatar Airways, Badr Al Meer, a susţinut un apel video cu fondatorul Starlink, Elon Musk, în timp ce zbura la 35.000 de metri de la Doha la Londra.

Compania aeriană din Golf va fi prima din regiunea Orientului Mijlociu şi Africii de Nord care va oferi pasagerilor săi conexiunea Wi-Fi furnizată de Starlink.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici