- Home
- Economic
- BUCUREŞTI, (16.06.2021, 10:58)
- Cosmin Pirv
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
O nouă criptomonedă românescă se lansează la nivel internaţional
O monedă virtuală românească se lansează miercuri pe o platformă internaţională de exchange, care are peste patru milioane de utilizatori, cei mai mulţi din Asia şi Statele Unite.
Urmărește
9496 afișări
O nouă criptomonedă românescă se lansează la nivel internaţional
Lanceria.io, prima platformă de freelancing 2.0 din lume, construită de trei români, anunţă listarea LANC, token care va deveni disponibil pentru tranzacţionare pe bursa DigiFinex începând de miercuri, de la ora 11.00.
„LANC va susţine Lanceria.io, platformă pentru freelanceri care va accepta în premieră şi plata în criptomonede, datorită tehnologiei blockchain care stă la baza proiectului. Aşteptăm cu nerăbdare tranzacţionarea acestei monede, care a beneficiat de susţinere mult peste aşteptări, în condiţiile în care a strâns peste un milion de dolari în doar două săptămâni de la înfiinţarea firmei”, a declarat Robert Tudor, COO Lanceria.io.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Valdimir Putin s-ar confrunta cu o revoltă a armatei. Comandanții militari ruși refuză să-și trimită subordonații la atacuri
-
Putin se confruntă cu o revoltă a armatei. „Comandanţii refuză să trimită trupe” pentru un asalt pe râul Nipru, spun partizanii ucraineni
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
Potrivit unui comunicat al companiei, proiectul a trecut prin două runde de finanţare. Prima s-a desfăşurat în data de 7 mai, când a atras circa 250.000 de dolari, echivalentul a 50 de milioane de monede. O săptămână mai târziu, cele 100 de milioane de monede puse în vânzare au atras aproximativ 1 milion de dolari de la comunitatea creată în jurul proiectului.
Moneda românească LANC va putea fi folosită pe platforma Lanceria.io, primul marketplace pentru freelanceri construit pe tehnologia blockchain, susţinut de inteligenţa artificială.
Cu alte cuvinte, va permite plăţi în sistem hibrid, atât prin FIAT, cât şi criptomonede, astfel încât freelancerii să încaseze banii de la angajatori mai rapid şi să scape de comisioanele percepute în general de astfel de platforme, se mai arată în comunicat. Pe de altă parte, şi angajatorii care caută servicii oferite de freelanceri vor beneficia de reducerea acestui tip de taxe cu 95%. În plus, inteligenţa artificială va facilita o suprapunere aproape exactă a nevoilor angajatorilor cu ofertele freelancerilor înscrişi în platformă, care vor avea şi ocazia să discute într-o anticameră virtuală.
„Platforma se află într-o fază accelerată de dezvoltare şi sperăm să încheiem primele teste în mai puţin de trei luni. Tendinţa de migrare spre freelancing e în creştere în toate statele dezvoltate, mai ales în urma pandemiei, când angajaţii vor tot mai mult timp liber, dar şi să rămână cu cât mai mulţi bani”, a mai spus Robert Tudor.
Lanceria.io e fondată de antreprenorii români Florin Mitu, Sebastian Săraru şi Robert Tudor şi se adresează freelancerilor şi angajatorilor din toată lumea şi din toate domeniile de activitate.
DigiFinex, platforma internaţională de exchange care va găzdui moneda digitală LANC, are peste patru milioane de utilizatori, cei mai mulţi din Asia şi Statele Unite. E destinată tranzacţionării de criptomonede şi tokeni şi rulează un volum între două şi şase miliarde de dolari de zi.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Citește și: Piaţa construcţiilor în revenire. Construcţiile de clădiri rezidenţiale au crescut cu 22,8% în aprilie
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe