Parteneriat România-Ungaria: Centru de reparaţii pentru aeronave civile

Ministrul Economiei, Radu Oprea, a participat joi la inaugurarea centrului de reparaţii pentru aeronave civile, în parteneriat cu AEROPLEX.

Urmărește
110 afișări
Imaginea articolului Parteneriat România-Ungaria: Centru de reparaţii pentru aeronave civile

Parteneriat România-Ungaria: Centru de reparaţii pentru aeronave civile

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Ştefan Radu Oprea, a participat, alături de omologul său din Ungaria, Ministrul Economiei, Márton Nagy la inaugurarea proiectului de colaborare dintre ROMAERO S.A. şi AEROPLEX Central Europe Ltd.

Acesta vizează înfiinţarea unui centru de reparaţii pentru aeronave civile, în cadrul facilităţilor puse la dispoziţie de partea română.

La ceremonia de inaugurare, ministrul Oprea a declarat că a crezut în „Romaero, în acest brand românesc, că poate să ajungă din nou să fie o companie dedicată aviaţiei, reparaţiei pe cele trei domenii importante pe care le are astăzi, reparaţia avioanelor civile şi mentenanţa avioanelor civile, piese de schimb, piese pentru diverse avioane şi partea de aviaţie militară”.

„Domnule Ministru (n.r. Márton Nagy), aveaţi perfectă dreptate atunci când vorbeaţi despre faptul că nu trebuie să fim în competiţie, că suntem complementari, că împreună în această zonă a Europei putem să aducem mult mai mult business şi să facem împreună mult mai mult profit. (...) Sper să fie un exemplu pentru toată Europa. Cred că vom fi citaţi în curând ca unul dintre exemplele de bună practică, felul în care două companii lucrează împreună”, a mai spus Oprea.

Ministrul a menţionat, de asemenea, că mentenanţa de avioane poate fi făcută atât Bucureşti, cât la Budapesta, amintind că, deşi este vorba despre competiţie, „mă gândesc că deopotrivă şi Taromul are de reparat avioane, şi Wizz Air-ul are de reparat avioane şi dacă oferim servicii bune, nu au unde să se ducă în altă parte”.

Oprea s-a arătat, de asemenea, încrezător că „împreună putem să ne creştem cifra de afaceri, împreună putem să facem acel profit mai mare şi, bineînţeles, să plătim salarii mai bune către echipele noastre”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici