Patriciu: Preţurile apartamentelor vor continua să scadă

Omul de afaceri Dinu Patriciu crede că piaţa imobiliară locală va continua să scadă până când preţurile apartamentelor vor ajunge apropiate de puterea de cumpărare şi intenţionează să investească în România în birouri de clasa A.

Urmărește
27 afișări
Imaginea articolului Patriciu: Preţurile apartamentelor vor continua să scadă

Patriciu: Preţurile apartamentelor vor continua să scadă (Imagine: Mediafax Foto)

Patriciu, care recent a cumpărat două fonduri de investiţii cu proprietăţi în Germania, a afirmat că piaţa imobiliară românească va scădea mult mai mult decât cea germană, şi va continua să coboare până când preţurile apartamentelor din Capitală vor ajunge la 700 euro pe metru pătrat, nivel apropiat de puterea de cumpărare.

El a adăugat că are în plan să folosească banii pe care îi obţine din chirii în Germania, de 100 milioane euro anual, pentru investiţii în clădiri de birouri de clasa A în România.

"Nivelul acestor investiţii ar putea ajunge până la circa un miliard de euro", a mai spus omul de afaceri.

Totodată, Patriciu este de păerere că, la sfârşitul anului, cursul leu/euro se va situa la 4,7-4,8 lei/euro.

BNR a anunţat marţi un curs de 4,2100 lei/euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici