Peste 11.000 de pachete de ţigări ascunse într-un microbuz condus de un româno-ucrainean

Peste 11.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, fără timbru fiscal, în valoare de aproximativ 135.000 lei au fost descoperite şi reţinute de Poliţiştii de frontieră din Suceava.

Urmărește
80 afișări
Imaginea articolului Peste 11.000 de pachete de ţigări ascunse într-un microbuz condus de un româno-ucrainean

Peste 11.000 de pachete de ţigări ascunse într-un microbuz condus de un româno-ucrainean

Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, când agenţii au oprit pentru control un microbuz înmatriculat în Ucraina, condus de un bărbat de 35 de ani cu dublă cetăţenie româno-ucraineană. În urma verificărilor, au găsit 11.490 pachete de ţigări fără timbru fisca ascunse într-un loc special amenajat, în spatele unui perete dublu din compartimentul de marfă.

Pe lângă ţigări, în microbuz au fost descoperite şi alte bunuri, precum 25 de butelii de freon şi saci cu seminţe, pentru care şoferul nu a putut prezenta documente justificative. Microbuzul, estimat la 50.000 lei, a fost confiscat şi va rămâne sub supravegherea autorităţilor pentru continuarea cercetărilor. Bărbatul este acum cercetat pentru contrabandă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici