Peste 90% dintre angajaţii sucursalelor Măgurele, Băneasa şi Pipera ale RA-APPS vor fi concediaţi

Peste 90% din personalul sucursalelor agroindustriale Măgurele, Băneasa şi Pipera ale Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), reprezentând aproximativ 70 de persoane, va fi concediat prin desfiinţarea celor trei unităţi, a declarat, joi, secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan.

Urmărește
3 afișări
Imaginea articolului Peste 90% dintre angajaţii sucursalelor Măgurele, Băneasa şi Pipera ale RA-APPS vor fi concediaţi

Peste 90% dintre angajaţii sucursalelor Măgurele, Băneasa şi Pipera ale RA-APPS vor fi concediaţi

"Vom avea, din păcate, o reducere de personal de peste 90%, iar ceilalţi angajaţi vor asigura paza acestor obiective", a spus Bolojan.

Guvernul a decis, săptămâna trecută, ca sucursalele agroindustriale Măgurele, Băneasa şi Pipera ale Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) să fie preluate, începând cu luna decembrie, de sucursala de reprezentare şi protocol Triumf.

Urmare a procedurii de preluare, cele trei sucursale vor fi desfiinţate.

Şeful SGG a mai amintit că sucursalele Suceava şi Cluj ale RA-APPS vor fi de asemenea desfiinţate, după vânzarea activelor, iar sucursalele Olăneşti şi Scroviştea vor fuziona, anul viitor, cu unitatea de la Sinaia, respectiv sucursala Triumf.

"Vom avea o sucursală mare la Sinaia, una la Neptun şi restul în Bucureşti", a arătat Bolojan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici