PNL: Stimulentele fiscale pentru investiţiile în cercetare-dezvoltare se extind

Stimulentele fiscale pentru investiţiile în cercetare-dezvoltare se extind şi la companiile care plătesc impozit minim pe cifra de afaceri, transmit liberalii.

Urmărește
241 afișări
Imaginea articolului PNL: Stimulentele fiscale pentru investiţiile în cercetare-dezvoltare se extind

PNL: Stimulentele fiscale pentru investiţiile în cercetare-dezvoltare se extind

Stimulentele fiscale pentru investiţiile în cercetare-dezvoltare se extind şi la companiile care plătesc impozit minim pe cifra de afaceri.

„Astfel, se vor atrage noi proiecte de cercetare în România, inovaţia având de acum o importanţă economică strategică”, transmite PNL.

Liberalii precizează că actul normativ include sugestiile asociaţiilor patronale şi ale camerelor de comerţ mixte, consultate în prealabil de Ministerul Finanţelor.

„Aceste facilităţi există de mulţi ani în România şi 800 companii au beneficiat de deduceri anuale de peste 1 miliard lei. Pentru că progresul tehnologic este motorul principal al creşterii economice, acum oferim un cadru competitiv, care permite companiilor româneşti să concureze de la egal la egal cu competitorii din alte state”, Marcel Boloş, ministrul Finanţelor.

Miniştrii Finanţelor şi Economiei au lucrat la un pachet de măsuri pentru generarea unui impuls major pentru reindustrializarea economiei, anunţă Marcel Ciolacu: „Astfel, putem lansa astăzi Planul Naţional pentru Marea Industrie”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici