Prima lagună urbană din Europa. Chairry Design & Furniture contribuie la amenajarea complexului Lagoon Park Bucharest

  • Lagoon Park Bucharest este prima plajă artificială urbană din România, construită pe o suprafaţă de 40.000 de mp în zona de nord a Capitalei.
  • Investiţia totală în amenajarea complexului se ridică la 33 de milioane de euro.
  • Chairry Design & Furniture a contribuit la amenajarea spaţiilor de exterior.
  • • Piaţa construcţiilor pentru hoteluri şi zone de relaxare înregistrează o creştere de peste 10% la finalul anului 2023, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent, în Bucureşti şi Ilfov, potrivit datelor analizate de Chairry.
Urmărește
383 afișări
Imaginea articolului Prima lagună urbană din Europa. Chairry Design & Furniture contribuie la amenajarea complexului Lagoon Park Bucharest

Prima lagună urbană din Europa. Chairry Design & Furniture contribuie la amenajarea complexului Lagoon Park Bucharest

Chairry Design & Furniture, companie specializată pe segmentul soluţiilor de mobilier şi amenajări interioare complete, a finalizat amenajarea zonelor VIP în cadrul complexului Lagoon Park Bucharest, prima plajă artificială urbană din România, construită în zona de nord a Capitalei – şi singura de tip Public Access Lagoon (PAL) din Europa. Investiţia totală în amenajarea complexului se ridică la o valoare de 33 de milioane de euro.

Proiectul a fost inaugurat deja la jumătatea lunii iunie de dezvoltatorul Forty Management, ca parte a Central District Lagoon City, un proiect mixt ce va include, printre altele, şi un hotel Radisson Lagoon în incinta sa.

Chairry a oferit în cadrul acestui proiect produse pentru amenajarea spaţiilor de exterior pentru aproximativ 11.000 de mp de plajă cu nisip, printre acestea numărându-se 700 de măsuţe şi 25 de baldachine VIP.

Pentru noi, colaborarea cu un jucător cu o asemenea dinamică a reprezentat o oportunitate de a ne extinde expertiza şi cunoştinţele, de a ne diversifica serviciile şi capabilităţile de gestionare a proiectelor. Suntem mândri să contribuim la dezvoltarea Lagoon Park Bucharest, un proiect inovator, ce va aduce beneficii semnificative comunităţilor din jurul capitalei, dar şi economiei locale ca întreg, prin atragerea unui nou segment de turişti,” a declarat Raluca Dorobanţu, Managing Partner Chairry Design & Furniture.

Tehnologia patentată Crystal Lagoons®, care permite construirea şi întreţinerea unor lagune artificiale cu apă turcoaz, de dimensiuni nelimitate, eficiente din punct de vedere al costurilor şi al consumului de energie, a fost implementă pentru prima dată în Europa de Centrală şi de Est în cadrul acestui proiect.

În Bucureşti şi Ilfov, piaţa de construcţii pentru hoteluri şi zone de relaxare a înregistrat o creştere de peste 10% la finalul anului 2023, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent, potrivit platformei de monitorizare HotelInvest*. Astfel, investiţia medie pentru un metru pătrat de amenajare de piscină variază între 700 EUR/mp, ajungând până la 1000 EUR /mp pentru segmentul premium.

Chairry Design & Furniture, o companie antreprenorială românească, operează de peste 20 de ani pe piaţă şi este specializată în design şi amenajări interioare, precum şi în furnizare de soluţii de mobilier importat sau produs local, pentru domeniile HORECA, birouri, spaţii industriale, medicale sau educaţionale. În total, Chairry a importat până în prezent peste 20.000 de piese de mobilier şi a amenajat peste 50.000 mp de spaţii interioare. Chairry are parteneriate strategice cu furnizori internaţionali de renume precum Balliu, Belta & Frajumar sau Zown by Maxchief, prin intermediul cărora furnizează piese de mobilier de înaltă calitate, funcţionale, confortabile şi durabile, care integrează cele mai noi tehnologii şi tendinţe în design.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici