Pringles se vinde. Un gigant din domeniul dulciurilor va prelua compania mamă a brandului de chipsuri

Mars, gigantul în domeniul dulciurilor, a ajuns la un acord pentru achiziţionarea producătorului Pringles, Kellanova, la o evaluare de peste 29 de miliarde de dolari, marcând una dintre cele mai mari tranzacţii ale anului, au declarat persoane informate cu privire la acest subiect pentru FT.

Urmărește
332 afișări
Imaginea articolului Pringles se vinde. Un gigant din domeniul dulciurilor va prelua compania mamă a brandului de chipsuri

Pringles se vinde. Un gigant din domeniul dulciurilor va prelua compania mamă a brandului de cipsuri

Conglomeratul american, cunoscut pentru snacks-urile zaharoase precum M&M's, Snickers şi Skittles, intenţionează să plătească 83,50 dolari pe acţiune pentru Kellanova, au declarat persoanele respective.

Oferta făcută de compania privată reprezintă o primă semnificativă faţă de nivelul la care se tranzacţionau acţiunile Kellanova în urmă cu doar câteva luni.

Preţul pe care Mars se oferă să îl plătească este neobişnuit în sectorul de consum, în special pentru o companie care fabrică produse care au căzut în dizgraţia clienţilor preocupaţi de sănătate.

Achiziţia aşteptată a Mars vine, de asemenea, în contextul în care consumatorii şi-au redus recent cheltuielile după mai mulţi ani de inflaţie, care a dus preţurile pentru multe produse de bază peste nivelurile de dinainte de pandemie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici