Producţia primului tractor al uzinei Hoyo de la Râşnov a fost amânată pentru anul viitor
Producţia primului tractor al uzinei Tractoare Hoyo de la Râşnov nu va mai avea loc în luna decembrie a acestui an, cum era programat, ci la începutul anului viitor, din cauza unor întârzieri la lucrările de la secţia de montaj a fabricii.
Producţia primului tractor al uzinei Hoyo de la Râşnov a fost amânată pentru anul viitor (Imagine: Mediafax Foto)
"Nu ne descurajează acestă reprogramare. Drept dovadă, intenţionăm să aderăm la programul «Rabla» pentru tractoare care se va desfăşura anul viitor", a declarat pentru MEDIAFAX directorul executiv al companiei, Denisa Vasilescu.
Tractoare Hoyo a inaugurat, la sfârşitul lunii septembrie, la Râşnov, o fabrică de asamblat tractoare care va produce anual peste 20.000 de tractoare, investiţie care va ajunge la 50 de milioane de dolari.
Fabrica din Râşnov se află în prima fază de dezvoltare, care a necesitat fonduri de 20 de milioane de euro pentru construcţia unei hale în care se vor face asamblări ale componentelor importate din China.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Mai multe cipuri în creier în 2025: Musk a anunțat că un al treilea pacient a primit implantul cerebral de la Neuralink. Compania nu se oprește aici
-
China îşi extinde influenţa în Marea Caraibilor şi strânge legăturile cu un fost aliat al Taiwanului
-
Armata iraniană a fost dotată cu o mie de drone noi. Mişcarea, cu puţin timp înainte de revenirea lui Trump la Casa Albă
-
Sindicatele din administraţie: Funcţionarii publici, ţapi ispăşitori pentru eşecurile guvernării
Potrivit reprezentanţilor companiei, numărul angajaţilor în cadrul uzinei va ajunge la 500 până în 2012, iar majoritatea angajaţilor vor proveni din Râşnov şi Braşov.
Hoyo Agricultural Machinery Equipment va asambla şi produce la Râşnov opt tipuri de tractoare a căror capacitate va fi cuprinsă între 25 şi 120 de cai putere, cel mai mic preţ de achiziţie urmând a fi de aproximativ 6.500 de euro.
Uzina de la Râşnov este deţinută de firma chineză Hoyo - SHK Modern, parte a grupului Shantuo Agricultural Machinery Equipment, cu o participaţie de 80%, şi de firma românească Goldex Industry, care deţine 20% din afacere. Denisa Vasilescu deţine integral firma Goldex Industry.
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
CANCAN.RO