- Home
- Economic
- BUCUREŞTI, (01.06.2021, 22:09)
- Eduard Ivanovici
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Prognoze pe piaţa criptomonedelor: Ethereum poate depăşi Bitcoin. Care sunt motivele?
Relativa rezilienţă de care a dat dovadă Ether în luna mai a reiterat teoriile conform cărora a doua cea mai valoroasă criptomonedă din lume ar putea depăşi într-o bună zi Bitcoin în ceea ce priveşte valoarea de piaţă, notează Bloomberg, citat de Ziarul Financiar.
Urmărește
3534 afișări
Ethereum poate depăşi Bitcoin
În prezent, Bitcoin este de peste două ori mai mare decât Ether, însă decalajul s-a redus cu aproximativ 350 de miliarde de dolari în ultima lună, rezultat direct al declinului suferit de cea mai puternică monedă virtuală din lume şi scăderilor mai mici suportate de Ether.
Fanii Ether spun că popularitatea criptomonedei se datorează serviciilor financiare bazate pe blockchain, obiectelor digitale de colecţie şi îmbunătăţirilor din interiorul reţelei Ethereum.
ULTIMELE ȘTIRI
-
WSJ: Rusia plănuia să incendieze avioanele cu destinația SUA și Canada, prin dispozitive inflamabile pe bază de magneziu
-
Tîlvăr: Ne asigurăm că Armata României are acces la cele mai avansate tehnologii şi echipamente
-
Ciolacu: Această coaliţie a funcţionat în parametrii aşteptaţi de români. Bolojan - posibil partener
-
Ucraina şi Germania discută despre un „răspuns decisiv” la implicarea Coreei de Nord în război
„Este probabil ca Ether să depăşească Bitcoin la un moment dat, având în vedere că Ethereum va fi superior din punct de vedere al inovării şi interesului prezentat de developeri”, spune Tegan Kline, cofondator al grupului blockchain Edge & Node, adăugând că investitorii ar trebui să aloce capital ambelor active.
Viteza cu care se schimbă segmentul crypto îngreunează orice fel de predicţie în rândurile analiştilor. Totuşi, strategii Goldman Sachs şi celebra investitoare Cathie Wood au subliniat constant potenţialul Ether. Mai mult, interesul pentru criptomonede s-a extins dincolo de Bitcoin, a cărui cotă de 1,6 trilioane de dolari din valoarea totală a pieţei crypto a scăzut la 40% de la 70% în primele săptămâni ale anului.
„Cel mai probabil, Bitcoin-ul îşi va preda titlul de cel mai valoros activ digital către o altă criptomonedă cu o utilizare practică şi o agilitate tehnologică mai vaste”, spun Mikhail Sprogis şi Jeff Currie, strategi din cadrul Goldman Sachs, numind Ether drept principalul candidat din vârful sectorului dedicat monedelor virtuale.
Între timp, Pat LaVecchia, CEO al firmei de brokeraj crypto Oasis Pro Markets, crede că Ether începe să fie văzut drept „o poveste mai bună de creştere” pe termen lung.
Bitcoin a scăzut cu aproximativ 37% în mai, una dintre cele mai slabe performanţe lunare pe care le-a înregistrat vreodată, iar Ether a raportat un minus de circa 11%, rezultatele fiind alimentate de şeful Tesla Elon Musk şi autorităţile financiare din China.
Ether a crescut cu 900% în ultimul an, depăşind creşterile înregistrate de Bitcoin – 275%. Totuşi, există analişti care continuă să aibă încredere în principală criptomonedă a lumii.
„Bitcoin va rămâne regele criptomonedelor, având un avans prea mare faţă de Ethereum şi un alt avantaj major – o rezervă limitată de 21 de milioane de monede”, susţine Edward Moya, senior market analist al companiei de tranzacţionare Oanda Corp.
Citește pe alephnews.ro: Noul medicament Novo împotriva obezității promite rezultate spectaculoase în lupta cu kilogramele în plus. Ce efecte are asupra organismului
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Regina Spaniei a fost împroșcată cu noroi de localnici în Valencia. Cum au reacționat Regele și Premierul în fața acestor proteste
A fost prezentat tractorul produs de RURIS Craiova. Cum arată tractorul românesc, cu preţuri între 3.000 şi 5.000 de euro
Incă un gigant se clatină după ce a raportat cea mai mare pierdere din istoria de 56 de ani a companiei, Este vorba de un minus de 16,6 mld. dolari în ultimul trimestru
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Cum e ca socru Ion Țiriac! Sorana Cîrstea, iubita fiului său, a dezvăluit latura mai puțin ştiută a magnatului
PROSPORT.RO
Aris Eram a lăsat-o în urmă pe câştigătoarea de la America Express. Mezinul Andreei Esca s-a reorientat către o blonduţă tinerică
CANCAN.RO
La ce oră să NU folosești niciodată mașina de spălat. Plătești mai mult pentru curent dacă e utilizată atunci
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 18:30
Tîlvăr: Ne asigurăm că Armata României are acces la cele mai avansate tehnologii şi echipamente
-
astăzi, 18:22
LIVE TEXT Războiul din Ucraina, ziua 985. Un oficial ucrainean afirmă că este necesară mobilizarea a 500.000 de oameni / Boris Johnson e optimist că Trump va ajuta în continuare Kievul dacă va câştiga alegerile / 14 răniţi în Harkov, în urma atacurilor ruseşti