Putin: Acţiunile Ucrainei sunt "inadmisibile"

Premierul rus, Vladimir Putin, a declarat duminică, într-o convorbire telefonică avută cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, că acţiunile Ucrainei privind acordul referitor la tranzitul gazelor ruseşti către Europa sunt "inadmisibile", relatează AFP, citând agenţiile ruse.

Urmărește
13 afișări
Imaginea articolului Putin: Acţiunile Ucrainei sunt "inadmisibile"

Putin îi spune lui Barroso că acţiunile Ucrainei sunt "inadmisibile"

În cursul unei convorbiri telefonice iniţiate de Barroso, "Putin i-a atras atenţia interlocutorului său asupra faptului că anexele la protocolul semnat la Moscova de reprezentanţii Rusiei şi Uniunii Europene, al căror conţinut nu a fost coordonat cu partea rusă, sunt inadmisibile", a afirmat serviciul de presă al guvernului rus, citat de agenţiile de presă ruse.

Putin a declarat că a aflat despre o frază scrisă de mână de partea ucraineană, după ce documentul fusese semnat de partea rusă.

Citeşte şi:

Medvedev cere Guvernului să nu aplice acordul de monitorizare a tranzitului gazelor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici