Reactorul 2 de la Cernavodă, reconectat la SEN în august

Reactorul 2 al centralei nuclearelectrice de la Cernavodă va fi conectat la sistemul energetic naţional (SEN) la începutul lunii august, ca urmare a unor defecţiuni intervenite în perioada de probe.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Reactorul 2 de la Cernavodă, reconectat la SEN în august

Reactorul 2 de la Cernavodă, reconectat la SEN în august

"S-au defectat nişte suporţi de conducte, care au trebuit reparaţi, astfel că reactorul 2 va fi conectat la sistemul naţional la începutul lunii august", au declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, surse din cadrul Nuclearelectrica.

Compania a anunţat, în urmă cu două săptămâni, că reactorul 2 va fi conectat la SEN în intervalul 25-30 iulie.

Potrivit surselor citate, explotarea comercială a reactorului 2 nu va fi amânată, fiind prevăzută pentru sfârşitul lunii septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici